Skip Navigation LinksAbout-Directorate

Müdürlük Hakkında

Yeni başlayacağınız üniversite yaşamına her türlü teknolojik imkanın ve kültürel-sportif faaliyetin kampüs güvenliği içinde sunulduğu yurtlarımızdan birinde kalarak başlamanızın "doğru" başlangıç olacağı inancındayız. Böylelikle, üniversite yaşamına uyum süreniz çok kısa olacaktır. Yurtlarımızda temizlik, beslenme, ulaşım, güvenlik gibi kişisel ihtiyaçlarınız en iyi ve en hızlı şekilde çözümleneceği için derslerinize çok kolay yoğunlaşabileceksiniz.

Kampüs içinde yer alan kütüphane, spor tesisleri, kültürel faaliyet mekanları, bilgisayar laboratuvarları ve benzeri ihtiyacınız olabilecek diğer tüm olanaklar ayağınızın altında olacaktır. Trafik, gürültü ve şehir karmaşasından uzak ve Üniversitenin titizlikle üzerinde durduğu güvenli bir ortamda huzur içinde öğreniminizi sürdüreceksiniz.

Personelimizin kucaklayıcı yaklaşımı ile kuracağınız sıcak dostluklar kendinizi evinizde hissettirecektir.

Hayatınızın en güzel dönemine rastlayan üniversite yaşamınızı en mutlu ve en başarılı şekilde geçirmeniz için herşeyi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.